sep
16
2020

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– Forever Shadow (lopp 3) hade ryckt upp sig lite senast efter att vi ändrat lite på utrustningen. Han är väldigt trög. Känns fin i träningen och jag hoppas han går framåt ytterligare.

– M.T.Nordic Spirit (lopp 4) har vi träningsridit för sadel och han verkar fungera riktigt bra, så det ska bli intressant att prova honom här.

– Yuvaraj (lopp 5) känns som att han är på gång. Senast var det snöpligt då han snubblade 500 kvar – kändes stark i det läget. Han är inte att lita på, men nu känns det som att han äntligen är på gång. Det är felfritt som gäller först och främst.

– 6 Power Vacation (V86-1) har vi inte fått till riktigt, men två hyggliga lopp på sistone och man kan säga att hästen söker formen. Träningen är positiv och vi fortsätter med helstängt, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 3 Rizzi Brodda (V86-3) väntar man bara att hon ska släppa till lite. Hon har varit en besvikelse så här långt och vi har inte fått någon utdelning alls. Träningen är positiv så det borde släppa när som helst. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 6 Velegance (V86-5) känns bara bra och har gjort två fina lopp. Nu möter hon ett par bra hästar, men hon brukar vara vass om hon får spara sin speed. Det blir öppet med murphy, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

– 9 Tiger Face (V86-7) är på gång och det var länge sedan han vann, men jag har feelingen att han borde vinna när som helst. Det blir fortsatt öppet huvudlag, barfota fram och vanlig vagn som senast.

Åby torsdag:

– Zola Love (lopp 1) tränar positivt och jag förväntar mig en god insats.

– Helena Fagra (lopp 2) har också tränat positivt. Det är ett fint sto som behövt lite tid. Det ska bli intressant att tävla med henne.

– Idoanythingforlove (lopp 2) var vi nöjda med på Jägersro. Det känns som att hon är på gång och hon blir säkert bättre för varje lopp.

– Rey Diablo (lopp 2) är väldigt trög av sig och jag kommer inte längre i träningen, så nu har jag bestämt att starta. Vi ska bara smyga och jag förväntar mig inga stordåd.

– Global Annuity (lopp 3) känns bra och jag ska lägga på helstängt huvudlag den här gången. Det lär ju bli körning hela vägen här och då kan det vara bra att vara med på noterna. Jag förväntar mig en god insats.

– Stens Remind (lopp 5) var positiv senast och det var nog det bästa hon gjort. Hon gick i mål med krafter kvar. Tanken är att fortsätta köra snällt och hoppas att loppet stärker henne.

– Hitthebar (lopp 6) var fin när ”Palle” vann med honom, men senast hoppade han motiverat för mig. Känns bara bra i träningen. Det är många att runda, men vi hoppas att ”Palle” kommer bra överens med honom igen.

– Townshend Broline (lopp 7) har varit pausad och renoverad. Var fin i ett banjobb för en vecka sedan och nu är det dags att tävla igen.

– Chiquitita Diablo (lopp 8) har låga poäng och därför får hon gå ut i ett sånt här lopp. Hon borde hävda sig väl i det här gänget, det räknar jag med.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”