sep
18
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Färjestad lördag:

– Bonnies Celebrity (lopp 1) travade som en klocka på Jägersro, men var inte riktigt fulltränad. Det positiva var att han höll ihop travet så bra och han borde gå framåt med loppet i kroppen. Vi fortsätter med öppet huvudlag och barfota runt om.

– 6 Look Håleryd (V75-7) har fin form och det har han haft länge. Han vann bekvämt senast i ett billigt lopp och allt ser bra ut med honom. Den här gången ska han gå med helstängt huvudlag och han kan ju vara lite trög. Senast var det murphy och rulle. Barfota runt om och amerikansk sulky.

– 12 L’Amour Bonanza (V75-7) ska gå i amerikansk vagn och barfota runt om. Det blir norskt huvudlag den här gången. Senast gick han med helstängt och Frank sa att han ”pullade” bort en del. Det var en blek insats, men vi tror som sagt att han ”pullade” bort en del. Vi får försöka ta en slant härifrån, det känns som en realistisk målsättning på förhand.

Vaggeryd söndag:

– Eye On The Hill (lopp 3) tycker jag är ett fint sto och hon fick ett bra läge här. Hon borde vinna lopp när som helst. Nu blir det urryckare.

– Adde S.H. (lopp 7) var överladdad senast på Jägersro och galopperade, men känns bara bra i övrigt. Av någon anledning har han gjort bort sig flera gånger på Jägersro. Jag vet inte varför, men hästen har fin form.

– M.T.Mighty Winner (lopp 7) går helt okej. Jag hade hoppas på lite bättre avslutning senast, men det var helt okej. Han är bäst över kort distans, vilket det är nu.

– Randemar R.D. (lopp 7) tyckte Erik kändes fin senast, men det var olycksfall i arbetet med galoppen. Vi får prova igen och hästen känns bra i träningen. Hoppas på ett smyglopp.

Berlin söndag:

Toto Barosso (lopp 11) ser allt bra ut med. Han gick bra i försöket också, men det är några som är riktigt bra här. Min häst är under fin utveckling och jag har inte gett slaget förlorat. Nu blir det första urryckare.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”