sep
21
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Sobel Jasmine (lopp 1) känns bara bra. Var struken för en småskavank, men är bra igen. Läget är jobbigt med flera snabba hästar innanför.

– Vinci I.M. (lopp 1) var jag nöjd med senast och jag tror att hon kommer gå bra, men jag hade gärna velat köra i ledningen över kortlopp. Det blir dock svårt att komma dit.

– Gaaga Rivner (lopp 2) hoppade i en trång situation senast och det kan man glömma. Hästen håller nyttig form.

– Happy Celebration (lopp 3) känns fin och går jämnt och säkert. Svårt läge den här gången, men allt är bra i träningen.

– La Cerise (lopp 3) känns också fin och allt väl i träningen. Svårt läge även här.

– Livi Othella H.M. (lopp 3) räckte inte till i Derbykval senast. Hon tränar bra och är normalt sett den vassaste av våra nu när läget blev som det blev.

– Charlotta S.H. (lopp 5) är en nyttig häst som hängde med senast. Hon gör okej dagsverk utan att ha det där lilla extra.

– L’Amour Printemps (lopp 5) är svår i aktionen och taktade ur och galopperade i sista sväng senast. Träningen är jag nöjd med och den här gången ska vi köra barfota – förhoppningsvis flyter det bättre då.

– La Sassicaia (lopp 5) har inlett positivt på karriären. Två fina lopp har hon gjort och allt ser bra ut.

– Leon De Castella (lopp 6) rumplade till och galopperade på mellanvarvet senast. Max tyckte han kändes bra annars och nu ska vi ta av skorna för att se om han blir smidigare i aktionen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”