sep
23
2020

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Our Pleasure (lopp 2) känns också bra, men var inte frisk i halsen senast och därav den bleka insatsen. Tillägg och så blir svårt här, men jag tror på en god insats.

– Son Hugo Pellini (lopp 3) var jag inte riktigt nöjd med i debuten. Han var lite seg tycker jag. Han hade lite småskavanker, så vi har renoverat honom. Vi provade honom i ett jobb med halvstängt huvudlag förra veckan och det var helt underbart. Efter det jobbet får jag bra feeling.

– Global Unknown (lopp 4) var trea senast och var helt okej, men tappade stilen in på upploppet. Han är inte riktigt pålitlig, men prestationen var en förbättring. Nu går han med norskt och urryckare, men jag hann aldrig rycka urryckarna senast. Håller han ihop travet så tror jag han är lite på gång.

– High Roller Sox (lopp 5) känns bara bra och han går fint i loppen nu. Han kan inte hålla ledningen här – det är inte sannolikt. Han kan få ett fint lopp härifrån och är absolut på gång.

– 5 Global Venture (V86-1) har haft dåliga värden och har stått över lite, men nu tränar han som han ska. Det blir intressant att tävla igen och jag tror på en god insats här. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Barfota fram och öppet med murphy som senast.

– 9 Princess S.W. (V86-7) blev det för tufft för senast i Bollnäs och hon tröttnade med all rätt. Hon verkar ha tagit loppet bra, för i de här lugna jobben hon går är allt som vanligt. Det är ett bra sto det här och vi kör med skor runt om, vanlig vagn och helstängt huvudlag som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”