sep
25
2020

Fredag, lördag och söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro fredag:

– Ofelia O.E. (lopp 5) har fin form och går bra varje gång, men får ofta gå tunga lopp då hon är seg från start. Den här gången ser det intressant ut och 2600 är en fördel. Litet fält är positivt och jag tror hon kan vara långt framme.

– Bella Follo (lopp 6) håller fin form och hon går bra varje gång nu. Hon kommer säkert gå ett bra lopp – allt tyder på det.


Charlottenlund fredag:

– Forever Shadow (lopp 2) har ryckt upp sig lite. Helstängt och annan käk har han nu och det har han varit förbättrad med. Nu ska vi plocka alla skorna och även rycka tussarna. Det är ju allvar nu när det är kriteriekval.

Solvalla lördag:

– 3 Opulent Tile (V4-1) är jag nöjd med vad gäller utvecklingen. Han vann väldigt lätt senast och det blir samma grejer igen – barfota runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn. Jag tror han har väldigt lämpligt lopp.

– 4 Global Agreement (V4-3) tävlade lika bra som han hade tränat inför förra starten och det var jag nöjd med. Nu var det länge sedan han gick voltstart, men allt känns bra honom. Han är en lugn häst och löste det bra i debuten. Jag har bra feeling. Det blir barfota bak, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Don’t Be Shy (V4-4) är en härlig häst som bara känns fin och det ser ut som att hon har ett lämpligt lopp. Jag har ovanligt fina hästar i V4-loppen tycker jag. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 11 Darah Bibo (V75-3) känns bara fin och allting tyder på att hon kommer gå bra igen. Hon möter två bra hästar och Darah Bibo är väl tredjehäst i loppet. Hon är fin och det är en häst man kan satsa med från start, så jag hoppas vi hamnar bra till. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Solvalla söndag:

– M.T.Nordic Spirit (lopp 2) var positiv i montédebuten och allt ser bra ut med honom.

– Radio Gaagaa (lopp 5) har bra form, men är lite stegig och trög från start – så man får vara lite försiktig. Formen känns fin i alla fall.

– 9 Global Annuity (V75-4) gick riktigt bra senast då han gick utanpå ledaren. Den här gången måste han gå med skor runt om då han är lite öm i hovarna – det är ett litet minus. Formen är god i alla fall. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky. Fortsatt helstängt huvudlag.

– 5 Generaal Bianco (V75-6) känns bara fin och han gick ett banjobb häromdagen då det blev långt mellan starterna. Det var en snöplig galopp senast, men jag tror det var ett olycksfall i arbetet. Nu möter han bra hästar och det är en bra slant som gäller i första hand. Helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”