sep
28
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Versace Broline (lopp 1) blev det trångt för i sista sväng senast och därav galoppen. Han är lite känslig, men den här gången fanns det förklaring. Han gick bra efter galoppen och det är en kort tids fråga innan han vinner.

– Helena Fagra (lopp 2) var fin i debuten tycker jag. Allt ser bra ut med henne. Hon möter en kanonhäst i Ultra Violet, men allt är bra med vår häst i alla fall.

– 3 Reddington (V64-2) fungerade riktigt fint senast och två gånger i rad har han travat riktigt bra – nu är han äntligen på gång. Distansen är inget plus, men hästen mår bra och allting tyder på att han ska gå bra här. Vanlig vagn, skor runt om och norskt huvudlag som senast.

– 11 Utah Broline (V64-3) blev riktigt trött senast och det visade sig att han inte var frisk i halsen – han är ju känslig hals. Nu har han läkt ut och han känns fin inför detta, så jag hoppas att det ska bli lite stabilt med honom nu. Amerikansk sulky och barfota bak likt näst senast. Öppet huvudlag med murphy som senast.

– 8 Eye On The Hill (V64-5) var väldigt trevande från start sa Johan, men sedan gick hon bra och satt fast. Formen är det inga fel på och nu möter hon hingstar, så det blir jobbigt från läget. Hästen är nog lite på gång som det känns. Skor runt om, amerikansk sulky och helstängt huvudlag som senast.

– 9 Heart Of Steel (V64-6) känns bara bra och allting tyder på att han kommer gå bra. Det lär behövas för det är tufft emot. Norskt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”