sep
30
2020

Onsdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– Idoanythingforlive (lopp 1) galopperade snöpligt senast, men kändes bra och borde vinna ett nollelopp som det känns.

– Luke Diablo (lopp 4) är i fin författning och vann på fint sätt senast. Allt är bra med honom.

– Vinci I.M. (lopp 5) är också i bra författning och går allra bäst i ledningen, vilket blir svårt att nå härifrån. Allt är bra med henne i alla fall.

– 3 Princess Kloster (V86-5) är i toppslag och var värd att vinna senast. Allt har varit som det ska i träningen efteråt och jag tror hon kommer gå bra igen. Hon har blivit bättre från start, men jag vet inte om hon kan ta ledningen här. Det blir inga ändringar utan vi fortsätter med barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 M.T.Mighty Winner (V86-7) känns bra bra och det var nog olycksfall i arbetet med galopp senast. När Ingves bromsade in honom så tappade han rytm – vi försöker komma ned på innerspår för då kan han ta god placering. Det blir barfota runt om, öppet med murphy och rulle och amerikansk sulky som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”