okt
2
2020

Fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– Rizzi Brodda (lopp 2) står verkligen på tur för att vinna. Jag var nöjd med henne senast. Det var det bästa hon har gjort och jag tror hon har rätt bra lopp på pappret.

– 4 La Cerise (V64-3) är jag orolig för spåret med och det gäller för Henke att få iväg henne. Hon kräver lite smyglopp och då kan hon ta en bra slant här. Det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om som senast.

– 7 Beluga West (V64-3) gick till avel i våras, men det togs sig inte. Så nu har vi satt igång henne igen och hon känns riktigt fin. Det är också smyglopp som gäller och får hon det så brukar hon ha en bra speed. Hon känns riktigt positiv i träningen och har nog haft nytta av den vilan hon fick då hon var sliten. Öppet med murphy och rulle, vanlig vagn och barfota runt om som senast.

– 14 Ofelia O.E. (V64-3) var lite svag senast tycker jag – hon borde tagit ett par till slut. Nu är det täta starter och har man tur så har hon nytta av det. Det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 8 Mad Princess (V64-4) gick klart godkänt i skymundan senast och det var första gången på länge som hon fullföljde på bra sätt. Det var länge sedan med voltstart så vi får försöka ta iväg henne och ge henne ett smyglopp. Lite på gång är hon och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– Randemar R.D. (lopp 10) gick okej senast, men har svårbedömd form. Han känns som han ska i träningen, men det var länge sedan med voltstart så vi får försöka få iväg honom.

Åby lördag:

– Power Vacation (lopp 7) var jag väldigt nöjd med i skymundan senast. Hon var väldigt fräsch och fin. Nu har vi bestämt att ta av skorna och hon borde vinna lopp när som helst.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”