okt
5
2020

Mantorp måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– Princess Tile (lopp 1) är en häst som haft mycket problem och hon har haft borelia i kroppen och hon har haft problem med det. Det är en fin häst i grunden, men det har varit en problematisk väg till start. Jag ställer dock inga höga krav direkt här utan det viktiga är att hon fungerar. Samtidigt vill jag ha sagt att hon är väl förbered..

– Stens Vilda (lopp 1) är en häst som fått kämpa sig till start. Jag har inga höga krav på henne, så vi får smyga med här och försöka löpa igång och se om hon utvecklas.

– Ztinas Blaze (lopp 2) har också behövt mycket tid på sig, men hon har varit mycket positiv i träningen de två senaste månaderna. Jag tror hon kommer gå ett vettigt lopp.

– 3 Charlotta S.H. (V64-2) var positiv senast och gick rejält in i mål, så det känns som att hon borde vinna lopp när som helst igen. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 8 Happy Celebration (V64-5) gör bra dagsverken hela tiden och har ett chansartat läge här, men står bra inne i loppet. Normalt är hon med långt framme om det klaffar. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky. Barfota fram som senast. Norskt huvudlag istället för öppet huvudlag, det var ett tag sedan hon gick med det.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”