okt
6
2020

Tisdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Örebro tisdag:

– Dynamike Savoy (lopp 3) är en fin häst som hade en skada som tvååring och därav den sena debuten. Han är väldigt väl förberedd, så det ska bli intressant att börja tävla med honom.

– 3 Dreamgirl Hall (V64-2) känns också fin och den här gånger blir det barfota bak och amerikansk sulky. Hon känns bra i träningen och jag tror på en bra insats.

– 3 Mahma Lane (V64-3) känns bara bra och har bra läge. Hon tillhör de bättre stona tycker jag och jag förväntar mig en god insats. Norskt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som senast blir det.

– 1 Honey Mearas (V64-5) kan inte försvara innerspåret. Hon var något blek senast tycker jag. Var inte riktigt som hon varit tidigare, men allt känns bra och vi har inte hittat några fel. Hoppas och tror hon ska gå bra igen. Helstängt huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– 12 Ready Tonight (V64-6) känns bara fin och det är synd på läget. Gick strålande i Kriteriekval i skymundan och han är nog riktigt på gång. Det gäller att vara bland de sex och jag hoppas att vi löser det. Barfota bak, amerikansk sulky och helstängt som senast.

Jägersro tisdag:

– L’Amour Printemps (lopp 4) har lite jobbigt med sin aktion, men höll ihop travet klart godkänt senast. Har fint smygläge och får smyga med så får vi se hur långt det räcker.

– La Sassicaia (lopp 4) utvecklas fint och har gjort tre bra lopp. Allt ser bra ut.

– Mellby Guard (lopp 6) har inte startat på länge, men allt känns bra i träningen och jag tror han kommer gå ett bra lopp. Det är läget som är dåligt.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”