okt
7
2020

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Onsdagens starter:

– Leon De Castella (lopp 1) lyfte sig ett snäpp när vi körde barfota runt om senast. Hästen verkar ha tagit loppet bra och det är en häst vi ska fortsätta ge snälla lopp.

– Son Hugo Pellini (lopp 1) har varit en liten besvikelse, men han känns bara bra i träningen så han kanske bara har behövt lopp i kroppen. Han borde vinna lopp när som helst och det är en härlig travare.

– Joker Of Steel (lopp 2) har blivit lite renoverad och nu var han fin i ett banjobb förra veckan, så jag förväntar mig en god insats.

– Bella Follo (lopp 5) kämpar på bra och hon räckte inte riktigt senast, men allt ser bra ut med henne och vi får försöka ge henne ett snällt lopp.

– Stens Remind (lopp 5) har varit positiv två gånger tycker jag. De två senaste loppen är de bästa hon gjort och det har varit fin stil över linjen. Hon är nog lite på gång.

– 3 Miriam Håleryd (V86-1) var väldigt positiv på Axevalla och hon har ju haft problem med borelia i kroppen. Senast var det lite plus i kanten tycker jag och allt ser bra ut efteråt. Jag är lite orolig för voltstart, men hästen är bra för klassen. Skor runt om, öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 6 Gaaga Rivner (V86-1) är helt okej och är under lite utveckling – känns bara bra i träningen. Skor runt om, öppet med murphy och rulle, vanlig vagn som senast. Jag misstänker att Miriam är lite vassare för dagen.

– 7 Adde S.H. (V86-2) känns bara bra och det är en bra häst för klassen, men har spår lite långt ut. Allting tyder på att han kommer gå ett bra lopp igen. Barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– 3 Lucifer Sam (V86-3) känns lite uppåt och ska gå barfota fram istället för skor runt om. Jag tror på en god insats. Öppet huvudlag med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast.

– 10 Global Venture (V86-5) gick förbättrat i sin comeback senast och normalt blir han vassare med lopp i kroppen. Det är inte lätt med bakspår över kort distans, men jag tror han är på gång nu. Öppet med murphy, amerikansk sulky och barfota fram som senast.

Torsdag:

– Vasco (lopp 1) har gjort två bra lopp. Han är lite valpig och kan busa och greja lite, men han vann ju väldigt lätt senast i ett billigt lopp. Allt känns bra i träningen och jag tror på en god insats.

– Eldorado Mearas (lopp 3) var det plus i kanten för senast. Allt känns bra i träningen och jag tror på ett bra lopp igen.

– Ready To Go (lopp 5) har lite dåligt självförtroende och är en ängslig häst – det viktiga är att köra felfritt. Då är det en häst som får löpa igång lite och det viktigaste är att köra felfritt här. Han är inte riktigt färdig för att blåsa runt dem.

– Summertime S. (lopp 7) är lite åtgärdad efter Tyskland och känns fin i lugna jobb. Vi smyger med här och så är vi med i matchen igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”