okt
9
2020

Lördag Åby

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby lördag:

– 10 M.T.Nordic Spirit (V4-1) har fungerat fint i monté och allt ser bra ut med honom. Vi provar igen och det är tuffare motstånd och spår långt ut, men hästen är i fin författning. Det blir barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

6 Don’t Be Shy (V4-3) är fortfarande i fin författning och troligtvis var det olycksfall i arbetet på Solvalla då hon snubblade i steget. Vi har kollat henne efteråt och inte hittat några fel – så allt är bara bra. Jag är mycket revanschsugen. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

15 Hitthebar (V4-4) har varit fin i båda segrarna för Robertsson, men också mött lämpligt motstånd. Han har travat bra och fungerat – vi hoppas han har en bra dag ut. Det blir svårt här och många att runda, men hästen ser bara bra ut i träningen. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.


10 Reddington (V75-2) höll inte ihop travet senast och det är lite bekymmersamt med det. Nu kör vi med andra beslag så får vi se om det händer något med det. Han var fin när han vann försöket för Frank näst och travmässigt var det hans bästa lopp i år. Han är svårbedömd och det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Bonnies Celebrity (V75-3) blir lite bättre för varje lopp nu, men är ändå inte i samma status som ifjol. Jag tror på en bra insats, men det är realistiskt att hoppas på en slant den här gången. Det blir barfota runt om och öppet huvudlag som senast.


6 Pastor Power (V75-7) klappade igenom senast, men vi hittade aldrig någon orsak. Han har fått fem veckor mellan loppen och träningsmässigt är det helt normalt allting. Nu möter han de bästa hästarna och det blir svårt. Jag hoppas vi kan ta en slant. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”