okt
13
2020

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– Luke Diablo (lopp 3) går fint varje gång och jag tror han kommer gå ett bra lopp idag – allting tyder på det.

– 2 Darah Bibo (V64-1) kan man glömma senaste loppet för – det blev ett aldelles för tufft första varv. Hon känns bara fin och jag tror på en god insats. Hon har ett lämpligt lopp på pappret som det ser ut. Amerikansk sulky, öppet huvudlag och barfota runt om som senast.

– 9 Versace Broline (V64-2) skötte sig fint senast och allt ser bra ut med honom. Jag tror på en god insats igen och det blir barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy.

– 2 Eye On The Hill (V64-3) var väldigt positiv senast och allt ser bra ut med henne. Hon är trög från start, men det verkar vara en bra häst. Hon kommer säkert gå ett bra lopp igen. Skor runt om, amerikansk sulky och helstängt huvudlag.

– 8 Randemar R.D. (V64-5) ska gå med halvstängt istället för norskt huvudlag. Jag tänkte att han ska vara med i matchen hela vägen idag. Det blir skor runt om och amerikansk sulky. Jag väljer att köra honom så idag. Det var en snöplig galopp senast då jag flyttade ut honom i andraspår och det förvånade mig då han kändes bra i övrigt. Det blir svårt att vinna, men han är betydligt bättre än raden. Jag tror han har hyggligt god form, men det har inte klaffat.

– 4 I Come In Peace (V64-6) har stått över lite för små skavanker. Nu känns han fin igen, men jag kör ett försiktigt lopp igen och det kan behövas lopp i kroppen. Barfota runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”