okt
16
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Gävle lördag:

– 7 Global Agreement (V75-3) känns bara bra och ska gå i amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Fortsatt barfota bak och halvstängt huvudlag. Jag tror på en bra insats, men tyvärr fick vi spår långt ut. Hästen är bra för klassen i alla fall.

– 7 Generaal Bianco (V75-5) är allt bra med och han håller fin form. Tyvärr så har han också spår långt ut på vingen, men han är i fin författning. Barfota runt om, amerikansk sulky och helstängt huvudlag som senast.

Axevalla söndag:

– Eldorado Mearas (lopp 2) provar i monté nu. Har fungerat bra i träningen för sadel och jag tror att det ska fungera – det är därför vi provar. Det kan vara nyttigt med lite variation.

– 7 Miriam Håleryd (GS75-1) har väldigt fin form och det var en olycklig situation senast då vi körde ihop far och son. Det var så man skämdes och det var första gången det hände tror jag. Johan var väldigt nöjd med hästen, men nu har vi spår långt ut. Hästen håller fin form och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 5 Stens Remind (GS75-4) har suttit lite småfast tre gånger i rad och hon är nog lite på gång. Den här gången måste hon gå med skor runt om istället för barfota runt om. Vi får se hur det går, men lite på gång är hon nog. Öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– 11 Yuvaraj (GS75-5) har fungerat bra två gånger och allt ser bra ut med honom. Han borde vinna lopp när som helst och vi kör med can’t See Back, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 1 Mellby Guard (GS75-6) var fin i comebacken och höll strålande från utvändigt ledaren. Målsättningen är att hålla ledningen – vi får göra ett försök i alla fall. Det blir norskt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”