okt
19
2020

Måndag Halmstad

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 12 Dynamike Savoy (lopp 2) tycker jag var lite blek i Örebro. Han kändes fin, men tröttnade hastigt 300 kvar. Vi hittade inga fel och har bara tränat, så vi hoppas att han behöver lopp i kroppen – han känns fin.

– 9 Helena Fagra (lopp 3) är ett fint sto och har gjort två bra lopp nu. Allt ser bra ut med henne så jag förväntar mig en bra insats igen.

– 10 Forever Shadow (lopp 3) blev för laddad. Han har varit trög och gått med helstängt, men det har han blivit för laddad av – så nu blir det norskt huvudlag. Jag tror han är i ordning för han känns fin.

– 6 Utah Broline (V64-1) gick riktigt bra i skymundan senast och hade full fart över linjen. Han har haft problem med sin hals, men nu var den helt frisk senast i alla fall. Jag hoppas och tror att han ska vara helt frisk idag också för då är han bra för sin klass. Det blir barfota bak, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Happy Celebration (V64-4) går jämnt och bra. Målsättningen är att köra i ledningen, men jag kan inte de andra riktigt. Hon är sårbar om hon blir av med ledningen – om hon kan hålla den så tror jag hon säljer sig dyrt. Jag är lite tveksam då hon kan vara lite stegig. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 12 Princess S.W. (V64-5) är allt helt normalt med i träningen. Det ser ut som att hon möter klart sämre motstånd än hon brukar, så hon har ju bra chans att runda dem här om det inte strular för mycket på vägen. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Global Annuity (V64-6) har stått över och varit struken pga hovböld. Nu ska han gå med skor runt om istället för barfota fram. Det är ett litet minus med skor, men han känns fin. Det blir helstängt med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast.

– 7 Look Håleryd (lopp 10) känns bara bra, men har stått över en månad. Det har inte funnits några lopp och det har inte varit några fel på hästen. Jag tror han kommer gå bra.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”