okt
21
2020

Onsdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– Seven Karats (lopp 6) har tränat riktigt fint och har blivit lite renoverad inför detta. Jag var riktigt nöjd med henne i ett banjobb. Det ska bli intressant att se om hon blir förbättrad – hon borde vara det.

– 6 Dreamgirl Hall (V86-4) gjorde nog sitt bästa lopp i livet senast och det var riktigt positivt. Hon fick stryk av en bra häst, men gav sig aldrig. Allting tyder på att hon ska gå bra och det blir helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota bak.

Jägersro onsdag:

– Princess Kloster (lopp 2) har fin form och allt är bra med henne. Läget är lite känsligt och det är inte sannolikt att hon kan hålla ledningen.

– Leon De Castella (lopp 4) har ryckt upp sig väldigt efter barfotakörning två gånger. Har varit riktigt positiv och gått en 15-tid och en 16-tid. Det är bra för sammanhanget och det blir samma upplägg den här gången.

– 2 Power Vacation (V86-3) har vi inte fått till på länge. Jag tror hon är rätt bra i ordning, men det har bara strulat. Nu blir det skor runt om istället för barfota runt om. Jag tror det släpper för henne när som helst. Vanlig vagn och helstängt huvudlag som senast.

– 6 La Cerise (V86-3) känns bara bra, men galopperade i den giltiga starten senast från spår fyra. Hon känns bara bra i övrigt och det blir öppet huvudlag och barfota runt om som senast. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”