okt
22
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Woodbury Wine (lopp 1) är en väldigt nervig häst och hetsig. Nu har hon tränat bra och hon är halsopererad efter senast. Det gäller att hon håller sig i styr någorlunda då hon är väl förberedd. Det viktiga för mig är att hon sköter sig och andningen funkar, så är plan A att ge henne ett snällt lopp.

– Bella Follo (lopp 3) kämpar på och hon hoppade från start senast – gick helt okej i skymundan. Hon håller nyttig form och gör vad hon kan.

– 2 Gaagaa Rivner (V64-4) blir intressant den här gången med barfota runt om istället för skor runt om. Jag hoppas att det ger en kick – vi har sparat hovar för det. Öppet med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast.

– 3 Mad Princess (V64-5) har inte fått till det i år och planen är att köra med norskt huvudlag nu då hon springer och håller igen lite. Planen är att köra ett invändigt lopp för att få tillbaka motivationen. Skor runt om som senast, men amerikansk sulky istället för vanlig vagn.

– 11 Ofelia O.E. (V64-5) var positiv i Kalmar – gick i spåren då och gjorde det bästa loppet på länge. Med det loppet på näthinnan så hoppas vi och tror att hon går bra igen. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 5 I Come In Peace (V64-6) var positiv i minicomeback senast och gick i mål med krafter kvar. Han verkar må bra för dagen och det blir barfota runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– Global Unknown (lopp 10) tog en snöplig galopp i Kalmar – hade segern klar och hoppade 150 kvar. Vi hoppas att han blev ömfotad och det blir barfotaskor den här gången. Formen är det inga fel på och han var fin hela loppet, men tappade travet på två steg. Vi är revanschsugna!

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”