okt
27
2020

Startkommentarer onsdag

Peter uttalar sig om onsdagens starthästar. Som alltid är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

 

Solvalla onsdag

11 Rizzi Brodda (lopp 6) känns bara bra. Hon är på väg att släppta till tror jag, men utgångsläget gör det jobbigt så klart.

11 M.T.Mighty Winner (V86-2) har bra form, men läget gör det svårt den här gången. Han är riktigt startsnabb och det kan han inte utnyttja härifrån. Barfota, bike, murphy och rulle – inga ändringar.

 

Åby onsdag

11 Luke Diablo (lopp 2) känns fin. Jag tror att han kommer gå bra. Jag har bara positivt att säga om hästen.

1 Macao (lopp 3) är lite renoverad efter förra starten och känns fin inför detta. Det är inte sannolikt att han ska hålla upp ledningen, men han tränar bra och kommer nog göra ett bra lopp.

4 Princess Of Aloha (lopp 4) har inte kunnat hålla ihop travet riktigt så hon har fått en träningsperiod. Vi har lagt om träningen och kört mycket på sandbana. Jag tycker att hon känns starkare och stabilare i travet. Hon har även gått två banjobb.

10 Ztinas Blaze (lopp 4) har gjort två fina lopp och jag är fortsatt nöjd med henne. Det verkar som att han tar loppen på rätt sätt, han är under fin utveckling.

1 Global Annuity (lopp 5) måste ha snubblat till senast. Han kändes fin hel dagen så det var en snöplig galopp. Han känns bara bra efteråt. Jag är revanschsugen.

5 Utah Broline (V86-1) är riktigt på gång. Han har gjort två riktigt bra lopp i skymundan. Det har strulat i loppen, men han har gått bra efteråt. Det har strulat med honom tidigare, men nu är han ren i halsen. Jag förväntar mig en bra insats och vi har fått ett bra läge också. Det är ett idealiskt spår på Åby så jag får pusha på honom lite från start. Barfota bak, amerikansk sulky, murphy – inga ändringar.

9 Radio Gaagaa (V86-1) var positiv senast då han gjorde ett rejält lopp och allt ser bra ut med honom efteråt. Mina två hästar i loppet är rätt så jämna. Med tanke på startspåren så håller jag nog Utah som en bättre vinstchans. Barfota bak, vanlig vagn, helstängt – inga ändringar.

5 Becker (V86-3) tränar strålande efter lite renovering. Tävlar han som han tränar så blir det riktigt intressant. Vanlig vagn och öppet huvudlag igen. Vi kollade hovarna under tisdagen och det blir barfota runt om den här gången.

7 La Sassicaia  (V86-5) ett ett fint sto som har gjort fina lopp varje gång. Allting är bra med henne. Spåret är chansartat, men hon har blivit rätt så kvick. Barfota bak, vanlig vagn, helstängt – inga ändringar.

8 Ready Tonight (V86-5) var inte kurant senast. Han är lite renoverad och känns som han ska igen. Han kommer nog hamna längre bak än La Sassicaia, men han har en härlig speed när han är i ordning. Helstängt igen. Skor runt om och vanlig vagn nu.

13 Randemar R.D. (V86-7) var positiv senast då han höll ihop travet bra. Det här blev ett väldigt luff lopp och han står lite hårt inne också. Han har dåligt med startpoäng så man få ta det som bjuds. Det viktigaste är att han håller ihop travet igen, då kan han ta en god placering. Skor runt om igen. Vanlig vagn och norskt huvudlag istället för jänkare och halvstängt.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”