Nov
1
2020

Startkommentarer måndag Halmstad

Peter Untersteiner uttalar sig om starthästarna. Som alltid är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

 

Halmstad måndag

 

4 Stens Remind (lopp 3) galopperade i en trång situation senast. Hon har aldrig vunnit lopp och har inte det där lilla extra, men är lite på gång.

7 Bella Follo (lopp 3) kämpar på bra och har stabil form. Likt min andra häst i loppet är hon inte någon het segerkandidat, men honkan ta en god placering.

8 Power Vacation (V64-1) har en sorglig resultatrad, men faktum är att hästen känns fin. Jag körde henne för tre starter sedan då tänkte jag att hon skulle vinna i nästa start, men sedan har har hon floppat i två lärlingslopp. Nu kör jag själv igen och hästen tränar bra, med hon har ju inte levererat på länge så det är upp till bevis. Skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn – inga ändringar.

2 Chiquitita Diablo (V64-2) är lite renoverad och har fått en träningsperiod. Hon var fin i ett banjobb för en vecka sedan så hon borde gå bra. Norskt huvudlag igen. Barfota runt om och amerikansk sulky.

2 Xet Diablo (V64-3) har blivit opererad i knäna. Vi har fått börja om med honom. Han känns riktigt fin i träningen så jag hoppas att han ska leverera. Vanlig vagn och öppet huvudlag igen. Skor runt om.

3 I Come In Peace (V64-6) har gjort två fina lopp på sistone och känns bara bra i träningen. Det blir helstängt huvudlag för första gången i min regi och det är full laddning som gäller. Barfota runt om och amerikansk sulky igen.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”