Nov
1
2020

Startkommentarer tisdag-onsdag

Peter uttalar sig om starthästarna. Som alltid är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

 

Axevalla tisdag

Peter Untersteiner uttalar sig om starthästarna. Som alltid är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

2 Vinci I.M. (V64-3) håller stabil form och har fått ett bra läge. Hon är så snabb ut att hon ofta kommit till ledningen och det är målsättningen även här. I sådana här stolopp tillhör hon alltid A-hästarna. Barfota runt om, can’t see back och amerikansk sulky.

4 Charlotta S.H. (V64-4) är en klart duglig treåring. Hon känns bara bra så jag tror på en god insats och det är fina förutsättningar. Skor runt om, öppet huvudlag, vanlig vagn.

12 Eldorado Mearas (V64-5) håller nyttig form. Vi behöver ha lite ryggar att gå med i. Får vi det så fäller hon nog många till slut. Barfota fram och norskt huvudlag. Vanlig vagn eftersom det är voltstart.

4 Generaal Bianco (V64-6) är allting bra med. Det blev fel när jag valde att sitta kvar senast i Gävle och han var riktigt kaxi över linjen. Han har verkligen bra form och några av de bättre motståndarna fick sämre spår än oss här. Målsättningen är att köra i ledningen. Han har en lämplig uppgift.Helstängt huvudlag och amerikansk sulky. Bakhovarna är slitna så det blir bara barfota fram den här gången.

 

Jägersro onsdag

7 Gaagaa Rivner (lopp 2) blev störd till galopp senast, det loppet kan man glömma. Hon håller nyttig form annars, men måste gå med skor den här gången.

8 Princess Kloster (lopp 2) går bra varje gång. Hon håller verkligen nyttig form och måste räknas tidigt här.

8 Woodbury Wine (lopp 3) var positiv i comebacken senast efter halsoperation. En hetsig häst, men hon skötte sig riktigt bra i comebacken. Jag hoppas och tror att hon är på gång nu.

5 Eye On The Hill (lopp 5) går bra varje gång nu. Hon är nog lite missgynnad av den korta distansen. Men hon har ju fin form, det har hon verkligen visat.

10 Sobel Nils (V86-7) gör comeback efter att ha haft hjärtproblem. Han känns fin i träningen, men plan A är att köra ett försiktigt lopp så att han får en trevlig upplevelse. Barfota runt om, vanlig vagn, halvstängt huvudlag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”