Nov
5
2020

Startkommentarer torsdag

Startkommentarer Åby torsdag

11 Zola Love (lopp 1) har haft lite problem efter debuten. Nu är jag nöjd med träningen. Det viktiga är att hon går felfritt och fungerar. Jag var nöjd med ett banjobb förra veckan så jag hoppas och tror att hon ska fungera.

6 Forever Shadow (lopp 3) var riktigt positiv senast. Reagerade enormt på rycktussarna, spurtade riktigt bra och gick fort över mål. Jag förväntar mig en bra insats igen.

1 La Cerise (V64-1) har nyttig form. Hon vinner inte så ofta, men hon göra fina dagsverk. Hon kommer få ett fint lopp från det här utgångsläget och kan vara långt framme. Öppet huvudlag och amerikansk sulky igen. Bakhovarna är slitna så det blir bara barfota fram.

6 Happy Celebration (V64-1) håller också nyttig form. Jag kunde inte vara bättre än tvåa senast så det var ingen idé att rycka norsken. Hon gör bra lopp hela tiden och att hon har blivit nedstruken ett spår göra rätt så mycket. Jag tycker att mina två hästar är rätt så likvärdiga. I sådana här stolopp ska de kunna vara långt framme. Barfota fram, amerikansk sulky och norskt huvudlag.

7 Love Håleryd (V64-4) gick riktigt bra i comebacken senast. Det blev en tuff öppning och han fullföljde riktigt bra. Vi har spår en bit ut på vingen och favoriten Kick The Dust Ås är riktigt bra, men jag vill ändå säga att hästen är på gång igen. Barfota runt om, amerikansk sulky och helstängt huvudlag.

9 Seven Karats (V64-6) var helt okej på Solvalla, Jorma som körde var nöjd. Hon är bäst när hon får smyglopp så vi siktar på det och hoppas att det löser sig. Barfota runt om, amerikansk sulky och öppet huvudlag.

12 Mellby Guard (V64-6) var fin i comebacken näst senast. Senast var han lite sämre och det kanske är så att det blev lite för tätt mellan starterna. Hästen känns lite gång. Barfota runt om, amerikansk sulky och norskt huvudlag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”