Nov
5
2020

Startkommentarer lördag-söndag

Peter Untersteiner uttalar sig om helgens starthästar i Eskilstuna. Som vanligt är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

 

Lördag

4 Bonnies Celebrity (V4-1) var förbättrad. Han håller inte samma nivå som ifjol, men är lite på gång. Öppet huvudlag och barfota runt om igen.

6 Roller Coaster Ås (V4-3) har haft problem med infektioner. Nu verkar han äntligen frisk och han har tränat klart godkänt så vi provar igen. Det blir barfota fram som tidigare. Vanlig vagn och norskt huvudlag. Han har blivit lite för laddad med helstängt.

8 Opulent Tile (V75-2) fick fint i skymundan i Örebro. Han håller nyttig form. Läget är svårt så klart, vi får göra det bästa av situationen. Barfota, halvstängt, amerikansk sulky – inga ändringar.

5 Randemar R.D. (V75-6) har hållit ihop travet bra och gjort två positiva lopp. Vi har ett fint läge den här gången och allting tyder på en bra insats. Vi möter Vagabond Bi som är riktigt bra. Skor runt om igen. Halvstängt istället för norskt huvudlag och amerikansk sulky.

 

Söndag

6 M.T.Nordic Spirit (V4-4) har nyttig form. Han vinner inte så ofta, men han brukar plocka goda placeringar.

9 Beluga West (V75-1)  har riktigt bra form. Jag vill plussa lite på det. Senast kom hon helt snett på det, men hon gick riktigt fort över linjen. Det ska bli intressant den här gången. Barfota, murphy, vanlig vagn – inga ändringar.

15 Don’t Be Shy (V75-1) blev det ett olycksfall i arbetet för senast. Det voltads så många varav och Örjan som körde sade att hon kom ur balans när hon skulle axa iväg eftersom ville volta ett varv till. I övrigt sade Örjan att hästen kändes fin. Beluga har ju ett bättre utgångsläge, men Don’t Be Shy är ett riktigt fint sto också. Barfota, norskt, vanlig vagn – inga ändringar.

1 Mahma Lane (V75-2) var fin i försöket och allting ser bra ut efteråt, så jag tror på en god insats. Mascate Match har visat bäst kapacitet hittills och blir svår att slå. Jag kommer ladda för jag vill försöka undvika att få Grande Diva Sisu framför mig. Det är inte min stil att ge upp på förhand, men Mascate Match blir svårslagen, så är det bara. Barfota, halvstängt, amerikansk sulky – inga ändringar.

3 Global Brilliance (V75-4) ser allting bra ut med efter senast. Hon var positiv i försöket och normalt sett ska hon vara ännu bättre med det loppet i kroppen. Målsättningen är att köra i ledningen, vi får göra ett försök. Barfota, helstängt, amerikansk sulky – inga ändringar.

6 Global Agreement (V75-5) var riktigt fin för dagen senast. Han imponerade då och jag är nöjd med träningen efteråt också. Barfota bak, halvstängt, amerikansk sulky – inga ändringar.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”