jan
31
2012

Tillbaka på jobbet

Det har varit en härlig semester, men det är lika kul att komma tillbaka till stallet och se att allt fungerat perfekt. Hästarna som startat har gått bra med något enstaka undantag. Devs D’Amerique fick vinna, Landers Lovely fungerade bra efter lång frånvaro och Calypso Blue Chip gjorde en fantastisk bra upphämtning efter stor startgalopp i V75. På måndagen var det en stor träningsdag med 46 hästar som skulle gå rutinjobb. Vi har verkligen fantastisk banpersonal, när man kan köra ut 8.00 och alla träningsbanor är nysladdade och mjuka och fina. Håkan och Jörgen ni skall ha guldstjärna för ert fantastiska jobb, speciellt när man hör att andra banor har stora problem.

Det har blivit lite ändringar i stallet, Lanzarote Broline e Lindy Lane är tillbaka från Håkan och skall börja träna igen, som vanligt i kanonskick när de återkommer  från Kronhults Gård. Två intressanta nyförvärv är Lord Photo e Fast Photo och Lord Rocket e Jolly Rocket. Fina hästar som är i full tävlingskondition. På utlistan är det Fairlight som lämnat oss, såld till Norrland. På personalsidan har det också skett förändringar. Jenny Mårtensson har gått på tjänstledighet, hon skall snart bli mamma och kommer därför att vara borta en längre tid. Hennes ersättare blir Caroline/Line Svensson, som närmast kommer från Stall Courant. Hon tar över Jennys hästar fr.o.m 30/1.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”