Nov
11
2020

Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Luke Diablo (lopp 4) går jämna och bra lopp tycker jag, så jag är nöjd med honom. Det blir inga ändringar.

– 7 Global Venture (V86-1) blev det hård körning i första sväng och därav galoppen. Johan tyckte han kändes fin och vi får prova igen. Han har spår långt ut här, men allting tyder på att han är lite på gång. Helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota fram som senast.

– 2 Joker Of Steel (V86-3) var stark och rejäl vid segern senast. Han är lite trång i aktionen och är inte helt att lita på – särskilt från start. Han är bra för sin klass och vi kör med norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 7 Radio Gaagaa (V86-5) har gått tre riktigt fina lopp på sistone och allt verkar bra i lugn träning. Den här gången ska han gå i amerikansk sulky för första gången. Vanlig vagn tidigare. Helstängt huvudlag och barfota bak fortsätter vi med.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”