Nov
12
2020

Kalmar torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 7 Poet Broline (V64-1) har vi flyttat ut till gården och han har påbörjat ett nytt liv, så får vi se om han tänder till lite. Träningen är klart godkänd i alla fall. Helstängt huvudlag och barfota runt om som vanligt. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

– 6 Lexington Zon (V64-3) har inte hållit ihop travet och galopperat till slut tre gånger i rad. Nu kör vi med skor runt om istället för barfota runt om för att göra något nytt – så får vi hoppas att han håller ihop. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Lucifer Sam (V64-4) är en stark häst som gjorde det väldigt bra senast utan att fungera i svängarna. Nu är han lite renoverad, så provar vi igen. Han är stark, men lite trång i aktionen. Öppet med murphy, vanlig vagn och barfota fram.

– 6 Tiger Face (V64-5) är lite renoverad efter senast och känns fin i träningen. Vi provar igen, men han är opålitlig. Han tränar bra i alla fall och det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 5 Reddington (V64-6) fungerade inte riktigt i travet på Jägersro, men vi har inte hittat några fel – så därför provar vi igen. Träningen är som den ska, men det är lite svårbedömt. Norskt huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”