Nov
19
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Zola Love (lopp 3) var fin i förra loppet och vann på bra stil med krafter kvar. Träningen tyder på att hon tagit loppet bra, så jag kan inte annat än att tro på henne.

– 1 La Sassicaia (V64-1) går bra varje gång och utvecklas hela tiden. Vi får svårt att hålla ledningen härifrån, men allt tyder på att hon kommer gå ett bra lopp. Barfota bak, vanlig vagn och helstängt huvudlag som senast.

– 5 Rizzi Brodda (V64-1) var vi nöjda med senast och även näst senast, så hon är lite på gång. Hon kommer så smått nu. Det har varit lite trögt med henne innan. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 7 Macao (V64-2) var positiv senast och höll ihop travet bra. Hästen utvecklas hela tiden och jag tror att han kommer gå bra den här gången också. Barfota bak, vanlig vagn och halvstängt huvudlag som senast.

– 8 Global Unknown (V64-3) har galopperat i slutskedet två gånger och är lite renoverad inför detta. Vi får hoppas att han håller ihop travet bättre nu. Barfota runt om likt näst senast och vanlig vagn istället för amerikansk sulky. Han går med norskt huvudlag numera.

– 3 Our Pleasure (V64-4) har varit ifrån på grund av infektion och tanker är att det ska bli ett försiktigt upplägg här. Det är en fin häst absolut, men jag ligger lågt den här gången. Skor runt om, vanlig vagn och helstängt huvudlag.

– 2 M.T.Nordic Spirit (V64-5) måste gå med bakskor den här gången. Han är nyttig, men som bäst när han får gå på innerspår. Jag tror han vunnit tre lopp via open stretch så det är verkligen hans favoritbana. Han får smyga med här och ta en god placering. Vanlig vagn och helstängt huvudlag som senast.

– 6 Roller Coaster Ås (V64-5) var fin i comebacken och det är en fin häst som haft mycket halsproblem i år. Det verkar bra nu och jag tror på en bra insats igen. Amerikansk sulky likt näst senast. Barfota fram och norskt huvudlag som tidigare.

– 5 Pere Ubu (V64-6) är opererad för en benbit och har vilat länge. Han tränar fint och det blir vanlig vagn istället för amerikansk sulky. Barfota runt om och öppet huvudlag som senast. Det är svårbedömt efter så lång vila, men han är väl förberedd.

– Seven Karats (lopp 10) tog en snöplig galopp senast i sista sväng. Vi tror att hon slog på sig, så vi kommer sätta på ett par andra skydd. Hon är bra när hon är fräsch, men hon har problem med fräschören.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”