Nov
20
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

8 Ready Tonight (V64-6) var fin vid segern senast och allt ser bra ut. Allt är bra utom spåret. Jag tror han kommer göra ett fint lopp, men det är riktig vingelrisk härifrån. Det blir skor runt om, murphybländare på insidan och helstängt på utsidan samt vanlig vagn som senast.


Jägersro lördag:


4 Tassilo (V4-3) låg på alldeles för hårt senast. Han har svårt att hushålla med krafterna. Han tränar som han ska, men det gäller att han inte pullar bort något ju. Han är svårbedömd och det viktiga är att han fungerar och går in mot mål. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.


4 Furies Rain (V4-4) känns som han ska och han ska gå med barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn. Spår fyra… Han har inte gått voltstart på länge, så vi får hoppas att han kliver iväg. Han kan vara lite spänd från start och jag tycker 20-hästarna står billigt till här. Jag är nöjd med min häst i alla fall.


3 Eldorado Mearas (V75-1) får försöka smyga med här och normalt tar han en slant. Det är väl realistiskt att tro på en god placering om det klaffar. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.


10 Princess S.W. (V75-2) känns helt okej och det är ett bra sto detta. Jag tror hon kommer gå bra här, men det är några bra ston med och hon är en av dem. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Becker (V75-3) var fin senast och hade tränat bra inför det – gick bra i loppet också. I lugna jobb tyder allting på att han håller stilen, så vi hoppas att han gör det i loppet också – då kommer han gå ett bra lopp. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.


6 Opulent Tile (V75-3) blev för hetsig i Eskilstuna och låg på alldeles för hårt. Han tröttnade då. Nu är han gynnad av distansen och han har nyttig form tror jag. Det blir barfota runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Randemar R.D. (V75-7) galopperade senast och jag vet inte varför egentligen, så vi provar igen. Läget gör att det blir svårt såklart. Det viktiga är att han fungerar och går med så får vi se hur långt det räcker. Det blir skor runt om och jänkarvagn som senast. Norskt huvudlag istället för halvstängt huvudlag.

– 12 Princess Of Aloha (lopp 12) är svår att få till. Det viktiga är att hon fungerar. Spåret är svårt såklart. Hon tränar okej och jag ligger lågt.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”