Nov
23
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Stens Vilda (lopp 2) har inte glänst i träningen, men jag får starta nu för att se vad som händer. Vi får se om hon taggar till när det blir lopp. I debuten hade hon känning av halsen och var blek då. Vi får starta på och se vad som händer.

– Havbergs Classic (lopp 3) är mycket tränad. Det är en lat häst, men i kvalet var han så taggad att han galopperade från start. Det gäller att han sköter sig i starten. Det ska bli intressant att se hur han står sig då han är mycket tränad, men det är felfritt som gäller främst.

– 10 Happy Celebration (V64-3) är jämn och säker. Idag har hon ett krångligt utgångsläge, men vi får smyga med och hoppas på lite tur – då tar hon en god placering igen. Att vinne är långsökt. Norskt huvudlag, amerikansk sulky och barfota fram.

– 2 Charlotta S.H. (V64-4) fick ett bra läge och kan nog ta en god placering idag. Det blir skor runt om, öppet huvudlag, vanlig vagn som senast.

– 4 Posh Shopping (V64-4) kommer tillbaka efter lite renovering. Hon tränar positivt och jag hoppas hon tränar som hon tävlar, då gör hon ett bra lopp. Vanlig vagn, skor runt om och öppet med murphy blir det ikväll.

– 7 Bella Follo (V64-4) har nyttigt form och det är lite vingelläge, men i sånt här gäng är hon med och hugger där framme om det klaffar. Helstängt, vanlig vagn och skor runt om.

– 8 Mellby Guard (V64-5) känns fin, men dessvärre fick han spår åtta och då får vi göra det bästa av situationen. Amerikansk sulky, norskt huvudlag och barfota runt om som vanligt.

– 12 M.T.Mighty Winner (V64-6) känns bara bra, men spåret gör att vi får ligga lågt. Så är verkligheten. Amerikansk sulky, barfota runt om och öppet huvudlag med murphy och rulle som tidigare.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”