Nov
27
2020

Åby fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby fredag:

– Princess Tile (lopp 1) har haft en hel del problem i sitt liv, men nu börjar det falla på plats. Hon tränar helt okej, så nu provar vi igen.

– 15 Alex Mede S.M. (V65-2) gör första starten för oss och det är en mycket svårbedömd häst. Han har inte glänst i träningen, men vi får köra ett lopp och se vad som händer. Barfota runt om istället för skor runt om. Vanlig vagn och norskt huvudlag kör vi med.

– 1 Hippolito G.R. (V65-3) är väldigt osäker av sig och är väldigt stänkrädd. Det gäller att köra felfritt. Han har hoppat från start varje gång i volten och nu provar vi auto. Det är felfritt som gäller först och främst. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy.

– 4 Yuvaraj (V65-3) är en fin häst och han känns bra i träningen, men är lite opålitlig i aktionen ännu. Han tränar fint, så vi hoppas och tror på en god insats. Skor runt om och vanlig vagn som senast. Norskt huvudlag istället för can’t see back som senast.

– 12 Macao (V65-4) fick stryk på linjen senast och gjorde en bra prestation, men tappade stilen till slut. Han är lite grov i aktionen. Vi provar igen, men dessvärre spår tolv. Hästen är bra för klassen i alla fall. Barfota bak, vanlig vagn och halvstängt huvudlag som senast.

– 9 Miriam Håleryd (V65-5) känns riktigt fin i träningen och verkar pigg och stark nu. Jag förväntar mig ett bra lopp. Skor runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast kör vi med.

– Love Håleryd (V65-6) går bra nu igen och har varit tvåa och trea. Allt ser bra ut med honom och vi fortsätter med helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som tidigare.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”