Dec
7
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Havbergs Classic (lopp 1) är lite opålitlig. Stänkrädd och allmänt omogen. Jag får tävla lite nu och hoppas att han lär sig. Det är felfritt som gäller.

– 5 Begum Kronos (V64-2) är ny i vår träning och hon har gjort många starter tidigare. Hon känns helt okej, men vi ligger lågt här och vi får se. Det är lite svårbedömt. Skor runt om istället för barfota runt om. Amerikansk sulky och halvstängt huvudlag kör vi med.

– 9 La Sassicaia (V64-2) har en sårskada och ska inte starta.

– 1 Princess Kloster (V64-3) är ett fint sto och hon galopperade senast, men har blivit lite renoverad efter det. Hon känns fin i träningen och jag tror på en god insats. Det är lite lurigt hur hon kommer iväg, men jag tror det blir svårt att spetsa. Skor runt om istället för barfota runt om. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Miriam Håleryd (V64-4) var klart godkänd senast. Hon räcker bra i klassen om hon håller sig fräsch och allt känns bra i lugn träning. Hon tillhör A-hästarna här tror jag. Öppet med murphy, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 5 I Come In Peace (V64-5) är nyttig. Han hänger med och gör bra ifrån sig. Det är inte ofta han vinner, men han gör bra dagsverken. Skor runt om istället för barfota runt om. Norskt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”