Dec
15
2020

Tisdagens och onsdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– Tiger Face (lopp 3) är en opålitlig häst. Han tränar fint, men det gäller att köra felfritt först och främst. Så får vi hoppas att han börja fungera, men vi har svårt att få till honom riktigt. Träningen är positiv.

Åby onsdag:

– Yuvaraj (lopp 2) är lite på gång. Han känns fin efter förra loppet och jag hoppas och tror att han gått framåt med förra loppet i kroppen. Det är dock rätt så bra motstånd den här gången.

– Princess Tile (lopp 3) gick godkänt senast. Har haft problem att hålla ihop travet, men med senaste loppet i kroppen bör hon ha gått framåt. Lite vanskligt med travet, men hästen känns på gång.

– Global Agreement (lopp 4) förlorade i finalen och det var snöpligt. Han känns normal i träningen efteråt och det blir troligtvis sista starten för säsongen. Det var rätt tufft motstånd och svårt läge, men det är en bra häst – det vet vi.

– Bella Follo (lopp 5) kämpar på och gör sitt yttersta. Det är väl realistiskt att ta en slant här.

– Woodbury Wine (lopp 5) fungerar fint nu. Hon har gått bra varje gång, men har lite problem med sitt psyke. Det har dock fungerat bra i loppen, så vi går med i draget här och hoppas på det bästa.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”