Dec
18
2020

Halmstad lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 6 M.T.Nordic Spirit (V4-1) är nyttig och fungerar bra i monté, så han kan mycket väl ta en framskjuten placering här. Helstängt huvudlag.

– 12 Charlotta S.H. (V4-3) har fin form, men läget gör att det blir jobbigt såklart. Hästen är i fin författning i alla fall och vi kör med vanlig vagn och öppet huvudlag som tidigare.

– 13 Forever Shadow (V4-4) har varit lite upp och ned i träningen. Vi sa att vi gör en start till och sedan får vi se vad som händer. Jag ligger lite lågt för han har varit lite upp och ned. Vanlig vagn och norskt huvudlag.

– 1 Generaal Bianco (V75-3) fick fint läge här och min tanke är väl att jag bara släpper till Pastore Bob och Nadal Broline. Jag tycker han är klart bäst i rygg numera. Helstängt och amerikansk sulky som senast.

– 2 Love Håleryd (V75-5) är nyttig och min målsättning är att köra ett smyglopp. Ska vi vara med där framme så ska vi köra ett smyglopp. Det blir helstängt och amerikansk sulky som senast.

– 5 Beluga West (V75-6) är också nyttig och gick bra senast, men det blev omöjligt. 40-hästarna är väldigt bra här, så det är inte sannolikt att stå emot dem. Men hon kan ta en god placering. Öppet med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast.

– 12 Randemar R.D. (V75-7) känns fin, men läget gör att det blir jobbigt såklart. Hästen känns fin och vi får göra det bästa av situationen. Spåren har en väldig betydelse i de här loppen och de var inte till vår fördel här. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Halvstängt huvudlag som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”