Dec
23
2020

Mantorp 23/12

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp 23/12:

– Livi Othella H.M. (lopp 5) är en kämpe, men hon brottas med jobbig aktion. Det är bara hoppas att hon fungerar okej för dagen. Man kan inte lita riktigt på henne.

– 5 Global Venture (V75-5) går okej utan att ha det där lilla extra. Han letar efter formen om man säger så. Jag tror han kommer gå helt okej, men det där lilla extra har han inte haft här mot slutet. Helstängt huvudlag som senast. Amerikansk sulky likt näst senast.

– 5 Velegance (V75-6) går bra varje gång och hon är jämn och säker. Nu var det länge sedan hon gick med skor, men det är lika för alla. Det är en liten brasklapp hur det går, men träningen är allt som det ska. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn och skor runt om istället för barfota runt om. Fortsatt öppet huvudlag med murphy.

– 6 Darah Bibo (V75-6) är också ett fint sto och vi hoppas hon ska gå bra igen. Hon har inte toppform, men har nyttig form. Vi gör den här starten så får vi se hur vi lägger upp det sen. Allt är bra i träningen i alla fall. Amerikansk sulky och öppet huvudlag som senast.

– 9 Ofelia O.E. (V75-6) är jämn och säker. Hon går jämna prestationer, men har inte vunnit på länge. Det blir svårt idag också. En god placering kan det bli. Norskt huvudlag och vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”