jan
5
2021

Tisdag och onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 1 Alex Mede S.M. (V64-1) är en problemhäst och vi ska prova en gång till så får vi se. Han känns helt okej i träningen, men har väl haft ett hårt liv. Ägarna vill att vi ska prova och han har bra smygläge här, så vi får prova här och se hur långt det räcker. Jag ligger lågt. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Mad Princess (V64-2) gjorde en fin treårssäsong och sedan har hon inte kommit tillbaka. Vi tar en start i taget och får ta beslut om vi ska fortsätta eller lägga ned. Hon var förbättrad senast, men vi smyger med och tar vad vi får. Öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn.

Åby onsdag:

– 11 Princess Tile (lopp 3) kämpar på. Hon har jobbig stil, men kämpar på väl. Vi får starta på och se om loppen utvecklar henne. Spår elva gör att det blir jobbigt, men hon är helt okej i träningen.

– 5 Love Håleryd (V86-1) gör det bra. Han har alltid lite chans i sin klass tycker jag och med lite klaff på vägen är han nog med och gör upp om det. Det blir helstängt och amerikansk sulky som senast, så inga ändringar.

– 8 Sobel Nils (V86-5) är trög av sig och han behöver lite smyglopp så läget blev sämsta tänkbara. Johan får göra det bästa av situationen, så får vi se hur långt det räcker. Läget gör att det blir jobbigt såklart. Han håller nyttig form kan man säga, men han kräver lite fina lopp. Öppet med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”