jan
15
2021

Lördag Jägersro

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 4 M.T.Nordic Spirit (V4-1) är en duktig montéhäst och brukar vara långt framme i de här loppen. Jag hoppas och tror att han är det den här gången också. Allt ser bra ut i träningen och han går fortsatt med helstängt huvudlag.

– 9 Sobel Nils (V75-2) gick klart godkänt senast och det är en häst man försöker köra snälla lopp med. Nu har han bra smygläge, så vi smyger med här. Han möter tuffa hästar såklart, men vi får se hur långt han räcker. Helstängt med murphybländare vänster och vanlig vagn som senast.

– 1 Princess S.W. (V75-5) är svår att räkna på för hon är rätt så ojämn av sig. Träningen är helt okej nu och jag är nöjd med läget såklart. Senaste loppet blev hon väldigt het efter en omstart och panikpullade i loppet – det visade sig även att hon inte var frisk i halsen. Svårbedömd, men träningen är helt okej. Helstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 3 Velegance (V75-5) är alltid en outsider i de här loppen, kan man väl säga. Senast fick vi väldigt fint lopp och hon avgjorde på linjen. Allt är normalt i träningen och hon är alltid en outsider. Öppet med murphy och amerikansk sulky senast.

– 11 Ofelia O.E. (V75-5) var positiv senast och det var väldigt fin stil över linjen. Det var det bästa på länge, men det var länge sedan hon vann. Det är svårt läge här och vi får göra det bästa av situationen. Norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 7 Love Håleryd (V75-6) har fått fin utdelning nu och det har klaffat bra i loppen. Jag är medveten om att han möter tuffare hästar nu, men allt ser bra ut med honom. Det blir helstängt och amerikansk sulky som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”