feb
2
2012

Åby torsdag + lite blandat

Ikväll startar vi två hästar på Åby. Lopp 8, nr 10 Hell of a Kemp, gör hyggliga lopp utan att han får visa hela sitt kunnande. Smygläge idag och en platschans. Lopp 11, nr 12 Twiggy Logoj, har varit ifrån ett tag och behöver säkert ett lopp i kroppen, dessutom ett svårt utgångsläge vilket gör att vi är nöjda med en pengaplacering idag.

Stallet tog sin elfte seger i januari när Sonar Brodde vann sin tredje raka, på Jägersro i tisdags. Var egentligen slagen hela loppet men när han nådde mållinjen var han först med huvud och hals. Även Louis Le Grand var okej när han efter ett vilsamt lopp blev tvåa. Oturliga galopper för Taipan Diablo och Huge Goal.

Igår var det en högtidsdag för Peter då de nyblivna tvååringarna gick sitt första snabbjobb. Nästan alla knallade runt banan på 1.55/2100m och såg mycket trevliga ut. Kul att ha Sören Boel tillbaka  som hjälptränare och kusk i unghäststallet. Det blir fin hjälp för Christer och Lars. Som sagt lika roligt varje år när man börjar med den nya årgången och extra kul att Make It Happen-avkommorna verkar så talangfulla(är ju lite partisk då vi deläger).

Nytt i boxarna: Giglet  e Gentle Star, skötare Maria. Lämnat oss har Miss May, till amatörträning.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”