feb
7
2012

Åby lunch/Jägersro kväll

Kylan håller i sig, -15 grader men strålande sol. Peter har åkt med Linda och Jonna till Åby för lunchtrav.

Lopp 1, nr 8 Solist Brodde/Jonna Jinesjö, har blivit uppfräschad och inte startat på ett tag. Tråkigt utgångsläge och behöver kanske lopp i kroppen. I första hand ett platsbud. Lopp 4, nr 1 Taipan Diablo, felade i sista sväng senast när han fastnade i en knäkappa. Inte så tufft motstånd idag och från ett bra utgångsläge borde han ha chans att vinna om han håller sig på benen.

Sedan är det full fart söderut mot Malmö där vi har Rocky Silvio som skall kvala. Sjunnesson är backup om Peter inte hinner i tid. Lopp 4, nr 1 Landers Lovely, var positiv senast efter lång frånvaro. Har mest startat auto men borde klara spåret och motståndet kanske inte jättetufft. Räknas med chans tycker jag.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”