feb
8
2012

Solvalla V-86

Vi skickar upp Jocke till Solvalla idag.Lopp 10, V86-8, nr 14 Mermaids Legacy,bakspår på tillägg är inte så roligt utgångsläge. Hästen har smygform och Jocke får försöka hitta lite bra ryggar, då kan hon spurta bra och förhoppningsvis hugga en pengaplacering.

I går var det både upp och ner. Det stora glädjeämnet var Solist Brodde med Jonna Jinesjö i vagnen, som vann hur lätt som helst. Jonna är verkligen en talang med fina körhänder. Taipan strulade åter till det för sig och galopperade i första sväng, kändes fin i övrigt. På Jägersro gjorde Rocky Silvio ett godkänt kvallopp och kan säkert starta om ett par veckor. Landers Lovely fick bestämma i ledningen men var seg till slut. Det blir halskoll idag.

Bild: En glad segerkusk/Sidmakarn

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”