apr
1
2021

Startkommentarer lördag

Peter uttalar sig om lördagens starthästar på hemmaplan. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se 

 

7 Global Cashflow (V4-1) är en fin häst tycker jag. Han kvalade redan ifjol och kommer ut väl förberedd. Det är alltid svårt att veta hur hästarna kommer prestera i debuten, men han tränar bra i alla fall.

15 Lexington Zon (V4-4) gjorde comeback senast och fungerade riktigt fint. Jag tror att han kan få en bra period framöver, men det här loppet blev lite tuffare än vi hade hoppats på.

3 Darah Bibo (V75-1) var fin i årsdebuten då hon satt fast. Allting är bra efteråt och jag tror på en god insats igen. Barfota runt om, amerikansk sulky och öppet huvudlag.

4 Beluga West (V75-1) har inte haft så bra resultat, men faktum är att jag tror att hon är ganska bra i ordning. Hon har lite smygform, men hon är inte gynnad av kort distans och Darah Bibo är lite vassare. Barfota runt om, vanlig vagn och murphy.

4 Sobel Nils (V75-2) kommer tillbaka efter lite renovering och känns fin. Han är en häst som man ska smyga med, han bör gå på innerspår. Helstängt huvudlag och vanlig vagn. Barfota runt om den här gången.

12 Joker Of Steel (V75-2) var fin i årsdebuten då han travade på. Han fick det serverat då, men jag var nöjd med honom och förväntar mig en god insats igen. Spåret kan ställa till det, men allting är bra med hästen i alla fall. Barfota fram och vanlig vagn igen. Norskt huvudlag nu, det har han gått med ibland.

3 Adde S.H. (V75-6) känns fin. I brist på andra lopp får han gå ut här. Han får smyga med och få ett lopp i sig. Jag ligger lågt. Barfota runt om, amerikansk sulky, helstängt huvudlag.

6 Generaal Bianco (V75-6) känns ovanligt fin inför årsdebuten måste jag säga. Han har sluppit tävla i Frankrike den här vintern och han känns på hugget. Han går hela vägen in i jobben, vilket inte alltid har varit fallet. Det ska bli intressant att tävla med honom. Han har ju tveksam kämpaglöd numera, men jag vill ha sagt att han känns ovanligt på alerten. Barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky

4 Kirsi Boko (V75-7) är en komplicerad häst. Stänkrädd och lite nervig av sig. Den sista månaden har hon uppfört sig riktigt bra tycker jag, så det ska bli intressant att tävla med henne. Hon har gått med amerikansk sulky och skygglappar hos Reijo, men vi kör med vanlig vagn, öppet huvudlag och barfota runt om.

8 Miriam Håleryd (V75-7) har problem med fräschören, men för dagen känns hon fin. Jag förväntar mig en god insats, men läget gör det jobbigt. Skor runt om, vanlig vagn och murphy.

12 Begum Kronos (V75-7) gick helt okej i årsdebuten. Hon har dålig läge så vi får smyga med och hoppas på en god placering. Barfota runt om, amerikansk sulky och halvstängt huvudlag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”