apr
6
2021

Startkommentarer onsdag-torsdag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

 

Åby onsdag

5 Princess Tile (lopp 2) kommer sakta men säkert. Allting är bra med henne och jag förväntar mig en fin insats igen.

9 M.T.Nordic Spirit (lopp 4) tycker jag har varit lite seg i de senaste starterna så vi har ändrat lite i träningen och hoppas att det kan ge lite effekt.

1 Black Hill (V86-1) är en intressant som gör första loppet för oss. Han är väl förberedd och det ska bli intressant att tävla med honom, men jag kan inte hans egenskaper riktigt och han är lite svårbedömd än så länge. Skor runt om, vanlig vagn och murphy.

11 Hitthebar (V86-3) fick ett tufft inledningsvarv senat och blev trött till slut. Det som var positivt är att han höll ihop travet trots att han blev trött. Han känns bara bra i träningen och nu plockar vi av skorna. Jag tror på en god insats.

11 Tiger face (V86-5) hade inte en siffra rätt senast. Jag värmde honom själv och tyckte att han kändes fin. Jag tror att han blev lite hovöm. Hoppas att det är förklaringen för i träningen är allting helt okej. Skor runt om nu. Öppet huvudlag och vanlig vagn igen.

4 Grandfather Bill (V86-7) gjorde första starten för oss senast och jag tycker att han var positiv. Han gick ett rapp upplopp och visade att det finns löpglädje kvar i honom. Barfota, halvstängt och amerikansk sulky den här gången.

 

Örebro torsdag

6 Toto Barosso (V64-5) gick okej i årsdebuten. Det som var positivt var att han uppträde sig bra för han var ju galen bakom i slutet av fjolåret. Sedan var han väl lite seg i spurten och jag tror att han kommer ha gått framåt med det loppet. Huvudmålet är att vara bland de sex även om vi siktar högre. Norskt nu, det var öppet huvudlag senast.

10 Global Brilliance (V64-6) gör årsdebut och är en häst som inte avslöjar speciellt mycket i träningen, så det är lite svårbedömt. Hon känns helt okej och även här är huvudlaget att vara bland de sex, även om vi söker högre så klart. Hon kommer att gå med vanlig vagn och skor runt om.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”