apr
12
2021

Startkommentarer tisdag-torsdag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

 

Halmstad tisdag

7 Rizzi Brodda (V4-2) har tränat fint, men inte fått till det i loppen. Det känns som att hon är lite på gång så jag hoppas att hon ska leverera snart. Vi göra lite förändringar den här gången, plockar framskorna och kör med norskt huvudlag.

4 Havbergs Classic (lopp 8) var klart förbättrad senast efter att ha fått en träningsperiod. Tidigare har han bara gått och drömt i loppen. Jag tror att han är på gång att släppa till och hoppas att han kommer vinna lopp snart.

 

Åby onsdag

3 Our Pleasure (lopp 2) gör comeback och har varit riktigt positiv i träningen. Jag hoppas att han tävlar som han tränar, för då kommer han att göra ett bra lopp.

4 Global Broadway (lopp 3) var varit borta på grund av en skada. Hon känns fin, så det ska bli intressant att tävla med henne igen.

3 Hitthebar (lopp 4) var klart godkänd senast tycker jag. Han har hållit ihop travet på ett bra sätt två gånger i rad och han känns lite på gång. Det blir barfota igen och nu kör vi även med amerikansk sulky.

8 Posh Shopping (V86-3) är ju en fin häst i grunden, men hon har haft en massa skavanker. Hon känns fin i träningen och vi ska plocka alla skorna och köra med amerikansk sulky. Jag hoppas att hon ska gå ett bra lopp, men läget är tufft och jag såg att det även är några bra emot.

 

Jägersro torsdag

2 Tearsinheaven (lopp 5) är en fin treåring. Han har tränat fin och kvalade på ett bra sätt, så det ska bli intressant att börja tävla med honom.

5 Rey Diablo (lopp 6) har väldigt tveksam inställning. Rätt som det är lägger hon ner rörelsen. Nu ska vi prova lite ny utrustning, men hon visa något innan man kan börja tro på henne.

5 Miriam Håleryd (lopp 8) är ett fint sto som tyvärr har känsliga ben och därför inte fått någon kontinuitet i tävlandet. Senast galopperade hon i första sväng. Johan tyckte att hon kändes bra i övrigt så vi får prova igen. Hon räcker absolut i klassen om hon har en bra dag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”