apr
15
2021

Startkommentarer lördag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

 

Seinäjoki lördag

9 Generaal Bianco (lopp 11) var något seg i årsdebuten då han tappade lite till slut. Han hade tränat bra inför det och känns väldigt bra efteråt. Jag hoppas att han har gått framåt med årsdebuten. Här får det bli att smyga med och klaffar det så tar han en god placering. Inga ändringar.

 

Vaggeryd lördag

11 Love Håleryd (lopp 6) har startat på V75 flera gånger i rad och ner några klasser nu. Det är inte lätt att vinna på beställning, men han är ju van ett helt annat motstånd så jag hoppas givetvis att han ska segerstrida. Han har haft mycket motflyt, men han känns bara bra. Vi kör med skor och sparar hovarna den här gången.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”