feb
10
2012

V75 Halmstad på lördag

Här kommer lite tankar kring våra hästar som startar i morgon. Lopp 2, nr 12 Sobel Goldie, har fin form men blivit lottad till sämsta läget. Vi får ligga lite lågt den här gången. Lopp 4, nr 3 Zatopek Boshoeve, blev störd till galopp i sista sväng senast. Denna gången får han smyga med och kanske ta en pengaplacering. Lopp 6, V75-2, n3 Devs D’Amerique, har toppform för dagen men möter tufft motstånd. Skulle det klaffa är han en outsider. Lopp 8, V75-4, nr 8 Flashmans Jenka/Joakim Sandkvist, känns finfin för dagen men är helt bortlottat med sitt hopplösa utgångsläge. Jättefidus. Lopp 9, V75-5, nr 1 Calypso Blue Chip, två startgalopper i följd men gjorde en strålande upphämtning senast. Startmomentet oroar men felfritt är hon säkert med i segerstriden. Nr 14 Amber Diablo/Johan U, gick bra i skymundan senast och har åter ett tufft utgångsläge . Brukar gå bra med Johan. Jätterysare.

Louis Le Grand duktig vinnare på Åby igår. Extra kul när ägarinna Maria Fehlings hade åkt hit från Tyskland för att titta.

Foto från prisutdelningen/Sidmakarn

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”