apr
22
2021

Startkommentarer fredag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

Åby fredag

8 Becker (lopp 2) är en kapabel häst som har problem med fräschören. Han är renoverad och har gått ett banjobb där han höll ihop travet perfekt. Vi har fått ett vingelläge och det viktigaste är att han kommer igång med tävlandet och håller ihop travet. Han har en del att hämta i sin låga klass om han får lite kontinuitet i tävlandet. Vanlig vagn och barfota runt om.

8 Happy Celebration (lopp 3) har nyttig form. Hon levererar jämna prestationer och tar oftast fina placeringar. Hon kommer säkert göra ett bra lopp, men hon vinner sällan och spåret gör det svårt. Barfota fram och amerikansk sulky.

2 Toto Barosso (V64-1) känns fin i träningen. Det senaste loppet kan vi glömma. Han är lite stökig och inte att lita på. Han har gått med norskt huvudlag och då har han skött sig från start, men istället blivit lite trög i loppen. Jag kör med norskt igen eftersom jag vill att han ska gå felfritt. Däremot blir det barfota runt om för första gången. Ambitionen är att ta en finalplacering så klart och vi kör med norskt igen eftersom

10 Begum Kronos (V64-2) är en häst som man ska smyga med. Hon känns fin, men fick dessvärre spår tio. Vi får smyga med och ser hur långt det räcker. Barfota igen och ändring till amerikansk sulky nu när det är bilstart. Det blir helstängt huvudlag och det är första gången i min regi.

9 Lucifer Sam (V64-3) är en småstark häst som har lite aktionsproblem. Jag hoppas att han funkar för dagen. Nu är det första gången mot så här hårt motstånd och vi får se hur han står sig. Det blir barfota runt om för första gången.

3 Furies Rain (V64-5) gick bra i skymundan i årsdebuten senast och allting ser bra ut med honom efteråt. Förberedelserna har varit bra och ambitionen är givetvis att ta en finalplats. Barfota runt om och amerikansk sulky igen. Murphybländare den här gången.

10 La Sassicaia (V64-6) satt i rygg ledaren och hade en del sparat senast. Den här gången blir det barfota runt om och amerikansk sulky för första gången – vi drar allt. Förhoppningen är att nå en finalplats.

10 Woodbury Wine (lopp 10) har gjort två starter hittills i år. Hon har vunnit och det har varit klart bra prestationer. I träningen är hon hetsig och besvärlig, men peppar peppar har hon skött sig bra i loppen i år. Allt väl i träningen efter det senaste starten och nu tar vi av alla skorna så får vi se vad som händer.

8 Kirsi Boko (lopp 11) var positiv i debuten för oss senast. Nu har hon spår åtta och det försvårar för oss. Barfota runt om, amerikansk sulky och öppet huvudlag igen.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”