apr
22
2021

Startkommentarer lördag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

Halmstad lördag

7 Morell (V4-2) tränar helt okej och hon har överlag gjort det bra i loppen tycker jag. Hon avslöjar inte så mycket i träningen, men allting ser bra ut i alla fall. Inga ändringar, barfota runt om och amerikansk sulky.

10 Havbergs Classic (V4-3) har verkligen sprungit med handbromsen i, även om han har ryckt upp sig lite i de två senaste starterna. Den här gången blir det nyheter i form av barfota bak och även helstängt huvudlag. Jag hoppas att det gör honom mer fokuserad.

13 Grandfather Bill (V4-4) har visat löpglädje och varit positiv i årets två starter. Allting ser bra ut med honom inför den här starten, men han står tufft till med dubbla tillägg. Barfota runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag – inga ändringar.

7 Randemar R.D. (V75-1) har fått en träningsperiod. Han ser fin ut i träningen och har även gått två banjobb. Det är sällan voltstartslopp i hans klass och det är svårt att veta hur han kommer öppna. Jag får skicka iväg honom så gott det går. Vi kör med norskt huvudlag och vanlig vagn. Skor runt om igen.

2 Our Pleasure (V75-2) var okej i årsdebuten. Jag var nöjd med att hon gick hela vägen in i mål. Hon är lite seg som typ och han går säkert framåt med det loppet i kroppen. Jag har feeling för ett god insats och säger pass på. Ledningen? Ja, varför inte. Det blir amerikansk sulky och barfota bak för första gången.

11 Yuvaraj (V75-2) har gjort flera bra lopp i år och senast var det överlägset bästa han har gjort i sitt liv. Han står så bra inne på pengarna så vi har väntat in det här loppet på hemmaplan och jag har inte varit för snäll mot honom i träningen. Jag tror att han kommer prestera, men det vill att vi inte får för mycket trafikproblem. Inga ändringar.

10 Darah Bibo (V75-3) ser allting bra ut med. Jag körde personligen de sista intervallerna på torsdag morgon och hon håller fin stil. Barfota runt om, öppet huvudlag, vanlig vagn.

12 Pere Ubu (V75-6) tog helt slut senast och gick över i passgång. Han gjorde så även en gång Åby. Vi provar igen, men det ser väldigt svårt ut för honom. Det är långsamt att han ska räcka till en framskjuten placering. Inga ändringar.

10 Heart Of Steel (V75-7) har blivit halsopererad för andra gången. Första gången blev lyckat, men samma fel kom tillbaka sedan. Han ser bra ut i träningen och det ska bli kul att tävla med honom. Spåret är dåligt och motståndet är bra så det är jättesvårt att vinna. Jag är glad om han är sexa med full fart över linjen, även om jag siktar högre så klart.

3 Vinci Nice (lopp 12) är en fin treåring som är väl förberedd. Han verkar förnuftig av sig tycker jag och det ska bli intressant att tävla med honom.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”