apr
29
2021

Startkommentarer fredag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

Kalmar Fredag

7 Idoanythingforlove (lopp 2) är väl förberedd och jag är nöjd med träningen. Det är svårt att veta vad vi möter i den här typen av lopp, men det ska bli intressant att tävla med henne.

5 Mahma Lane (V64-2) känns bara bra och jag förväntar mig en bra insats. Hon ska ut i Lovely Godivas på Åby nästa lördag och jag ville inte att det skulle gå för långt mellan starterna, så hon får gå ut här emellan. Hon brukar möta tuffare hästar än det här och jag räknar med att hon segerstrider. Det blir nog ett offensivt upplägg. Hon bryter lite så vi byter från norskt till murphy.

2 Leon de Castella (V64-3) hade en halsinfektion senast. Han är frisk nu och känns fin i träningen. Det blir lite nyheter, helstängt huvudlag och amerikansk sulky. Barfota runt om igen.

3 Generaal Bianco (V64-5) hängde med okej senast i Finland. Det känns som att han blir lite bättre för varje gång. Han känns pigg och fin i träningen och har fått ett bra läge. Tae Kwon Deo är elithästen i gänget. Inga ändringar.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”