apr
29
2021

Startkommentarer söndag

Peter uttalar sig om starthästarna. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

Vaggeryd Söndag

6 Beluga West (GS75-1) har gått bra lopp hela tiden på sistone. Hon vinner ju sällan lopp, men hon gör det bra. Jag hoppas att hon tar en god placering igen. Inga ändringar.

2 Begum Kronos (GS75-4) gick bra i försöket till Drottning Silvias Pokal. Hon drogs bakåt då och med lite klaff hade vi tagit oss till final. Allting är bra med henne i träningen och det är betydligare beskedligare motstånd den här gången. Normalt sett så segerstrider hon här. Inga ändringar.

2 Helena Farga (GS75-5) galopperade på första långsidan senast och till 99 procent berodde det på att hon slog sig på ett knä. Det blev misslyckad, men hon kändes inte dålig. Hon känns även fin i träningen efteråt och det här är ett fint sto som jag hoppas att det ska släppa för snart. Den enda ändringen är att vi kör med knäkappor.

14 Lexington Zon (GS75-6) har fungerat tre gånger i rad och det är jag väldigt glad för. Han har hållit ihop travet bra och känns som han ska i träningen så vi provar igen. Det är många att runda, men med lite klaff kan han ta en god placering igen. Vi har kollat hovarna och det blir skor runt om igen och inga andra ändringar heller.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”