feb
13
2012

V75-seger till Sollunda Gård

Calypso Blue Chip höll sig till trav i lördags och ledde varje meter av loppet. Det blev visserligen tight till slut, men det är en ovana som vi får försöka arbeta bort. 100.000:- blev det till ägarna, Sollunda Gård och fam. Hägglund. Stort Grattis!!!

Alla hästarna fungerade bra trots blandade resultat. Harry Haythrow, kanonspurt, tvåa och klar för final, Devs D’Amerique bra spurt från tredje inner och trea, Amber Diablo första utan men ok, Flashmans Jenka fast med rubbet, passas nästa gång.Sobel Goldie tvåa från byngligt läge och med Zatopek B blev det galopp när han skulle backas ner.

I morse var det -12 grader kl 8.00, när första gruppen körde ut på nypreparerade banor. 65 hästar skall gå snabbjobb idag, så det blir sen lunch.

Boxnytt: Easy Arrow, sto 3 år e Quite Easy-Jungfru Sund och Glimmatösen e Jolly Rocket är nya i stallet. Lämnat oss har M.T.Hotshot gjort(J Lövgren).

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”