maj
14
2021

Söndagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Tingsryd söndag:

– Hydrangea (lopp 3) är en väldigt svår häst. Hon har tränat rätt bra, men är väldigt spänd i loppen och det är upprepade galopper. Nu har hon tränat helt okej igen. Nu provar i autostart och helstängt huvudlag för att se om hon blir tryggare. Det är felfritt som gäller. En bra ”nolle-häst”, men är opålitlig.

– Love Håleryd (lopp 5) känns fin. Han var väldigt blek på Vaggeryd senast, men det visade sig att han inte var ren i halsen. Det har läkt ut nu och jag tror på en fin insats. Det blev dock ovanligt bra hästar emot för att vara ett breddlopp.

Charlottenlund söndag:

– 8 Generaal Bianco (V75-3) går lite bättre för varje lopp nu, men det blir svårt att vinna. Han har bakspår på 1600 och det är bättre än spår längst ut. Han smyger med och tar en god placering. Han vinner ju sällan numera. Helstängt huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn.

– 8 Joker Of Steel (V75-5) var blek senast och hade en lätt infektion i kroppen. Nu känns han stark igen och jag tror han kommer gå bra, men läget är ju svårt. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– 8 Heart Of Steel (V75-6) känns allt bra med. Gick ett 20-jobb i måndags då det varit långt mellan starterna. Han var väldigt stark och fin i jobbet och jag tror på en god insats, men läget drar ned chanserna avsevärt. Barfota runt om, amerikansk sulky och norskt huvudlag.

4 Pere Ubu (V75-7) klappade igenom senast på Jägersro, men det visade sig att han inte var frisk i halsen. Nu var han riktigt fin i jobb igår när jag körde och han är uppkollad i halsen inför detta och var helt ren. Har han en bra dag är han bra har han ju visat. Vi hoppas han har en bra dag och det är mycket som tyder på att han ska ha det. Barfota runt om, amerikansk sulky och norskt huvudlag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”