maj
21
2021

Fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– Global Company (lopp 2) var fin i debuten och allt ser bra ut efteråt, så jag tror han kommer gå bra och utvecklas med loppen. Spåret är lite lurigt, men han verkar förnuftig.

– 7 Miriam Håleryd (V64-2) var strålande senast och har aldrig varit så smidig och fin. Måste tydligen gå med bakskor då hovarna är så sköra, men med förra loppet på näthinnan så måste man ta henne på allvar. Det blir alltså skor runt om istället för barfota bak. Amerikansk sulky och öppet med murphy som senast.

– 3 Express Lime (V64-3) var väldigt hetsig senast och gjorde bort sig. Han var sådär i travet. Vi har kollat honom efteråt och ska köra barfota fram istället för barfota runt om. Han tränar bra efteråt och tävlar han som han tränar borde han leverera. Vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 4 Gaagaa Rivner (V64-5) var helt okej i comebacken och det är också en häst som borde gå framåt med loppet i kroppen. Hon är på gång och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 6 Becker (V64-6) är bra för sin klass, men har känsliga ben och man vet inte från dag till dag. Träningen är som den ska och fungerar han så är han absolut en av A-hästarna i loppet. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– Balashi (lopp 10) var strålande senast får man säga, var väldigt smidig och fin i travet. Nu är det jobbigare uppgift med tillägg, men det känns som att han är på g.

Jägersro lördag:

– Bonnies Celebrity (lopp 6) har vi svårt att få igång, men han känns som han ska i träningen. Det var länge sedan han fungerade i tävling och det är ett frågetecken.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”